Steur Aanhangwagens

Steur Aanhangwagens

Steur Aanhangwagens is al tientallen jaren een veelzijdig en professioneel aanhangwagenbedrijf in Steenbergen NB. U kunt bij ons terecht voor verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van aanhangwagens, boottrailers, motortrailers en paardentrailers. Steur Aanhangwagens staat sinds 1984 voor kwaliteit, service en vakmanschap!

Kwaliteit

Steur Aanhangwagens is geautoriseerd dealer van diverse topmerken aanhangwagens en trailers. Vanuit onze filosofie om onze relaties te bedienen met kwaliteit, zijn wij BOVAG erkend. Dat geeft u de garantie dat ons werk en onze aanhangwagens en trailers tip-top in orde zijn. Op alle reparaties ontvangt u drie maanden BOVAG-garantie. In ons assortiment vindt u aanhangwagens van Anssems, Saris, Hapert en Hulco, paardentrailers van Weijer en Anssems, boottrailers van Pega en motortrailers van Stema. Daarnaast leveren en verhuren wij reclameaanhangers voor uw mobiele reclameuitingen via Steur Reclame.

Service

De keuze van het juiste materieel bij uw werk en uw serieuze hobby’s is van groot belang, zo weet Steur Aanhangwagens uit ervaring. Wij luisteren eerst naar uw wensen en eisen en geven u dan een degelijk advies bij de aanschaf van een aanhangwagen of trailer. U wilt tenslotte een aanhangwagen of trailer die precies past bij het doel waarvoor u die gebruikt. Lengte, breedte, open, gesloten, huif, aantal assen, schofthoogte en stahoogte bij paardentrailers en veel andere factoren bepalen de gebruikswaarde van uw investering.
Drie tot zes maanden na aankoop zien we u graag terug voor een gratis servicebeurt, waarbij we alles nog eens nalopen als extra zekerheid dat uw trailer of aanhangwagen perfect functioneert.

Veiligheid

Steur Aanhangwagens verricht ook de jaarlijkse BOVAG aanhangwagenkeuring, eventueel in combinatie met een onderhoudsbeurt. Goed onderhoud en vakkundige reparatie verzekeren u weer van een jaar lang veilig gebruik van uw trailer of aanhangwagen.

Onderdelen

Steur Aanhangwagens levert een goed product tegen een goede prijs. Dat geldt voor nieuwe aanhangwagens, maar ook voor onze occasions en voor de onderdelen die we gebruiken. Bent u op zoek naar een reservewiel? Wilt u een motorklem plaatsen op uw aanhanger? Of wilt u zelf reparaties aan uw aanhangwagen uitvoeren? Bij ons kunt u alle noodzakelijke onderdelen vinden. Bekijk al onze onderdelen op onze webshop steur-onderdelen.nl

Heeft u nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.