Privacy Policy

Privacy Policy

Inleiding
Leverancier acht de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers van haar softwaredienst en websites van essentieel belang. Persoonsgegevens worden daarom zorgvuldig behandeld en beveiligd. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Leverancier neemt te allen tijde de voorschriften van het College Bescherming Persoonsgegevens in acht.

Verwerking van persoonsgegevens
Leverancier registreert persoonsgegevens van klanten van de website. Leverancier gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de overeenkomsten met haar klanten, voor haar overige dienstverlening en om klanten van haar producten op de hoogte te houden. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten, dan kunt u dit kenbaar maken. Leverancier laat uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

Gebruik van cookies

Definitie van cookies
Cookies zijn kleine bestandjes die een website op uw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee u websites bekijkt om deze cookies op uw computer op te slaan.

Er zijn twee soorten cookies. Sessiecookies worden weer van uw computer verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit. Permanente cookies blijven op uw computer staan, ook na afsluiting van uw webbrowser.

Waarom gebruikt Leverancier cookies?
Leverancier gebruikt alleen functionele cookies om het navigeren in de website te vergemakkelijken, om het gebruik van de website te kunnen analyseren en om daarmee de website te kunnen optimaliseren, zonder dat gebruikers daarmee worden geĆÆdentificeerd. De verkregen gegevens worden geaggregeerd gebruikt en niet voor commerciĆ«le doeleinden aan derden doorgespeeld.

Wanneer gebruikt Leverancier cookies?
Alle websites gebruiken cookies met bepaalde technische en site-specifieke informatie. Als u ingelogd bent bij Leverancier kan uw gebruikersnaam bewaard worden in een cookie.

Hoe kunt u cookies weigeren?
U bent altijd gerechtigd om cookies te weigeren. U kunt daarvoor uw webbrowser instellen om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren (raadpleeg daarvoor de handleiding van uw webbrowser). Indien u cookies weigert is het mogelijk dat bepaalde diensten niet voor u beschikbaar zijn.

Leverancier en andere websites
Op de websites van Leverancier treft u mogelijk hyperlinks aan naar andere website. Leverancier aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de omgang door beheerders van andere websites met uw gegevens.

Wijzigingen
Leverancier kan zonder aankondiging wijzigingen aanbrengen in bovenstaande privacy policy. De jongste versie van de privacy policy vervangt oudere versies daarvan. Het is daarom verstandig regelmatig de privacy policy van Leverancier te raadplegen.

Dit document is voor het laatst gewijzigd op: 17-12-2013