Paardentrailer kopen

Paardentrailer kopen

Het vervoer van uw kostbare paarden en pony’s is meer dan van A naar B rijden. Een paardentrailer kopen bij Steur Aanhangwagens verzekert u van de hoogst mogelijke veiligheid onderweg. U weet dat een ongeluk zo gebeurd is en u wilt absolute veiligheid voor uw levende bezit. U gaat gerust op weg naar een concours als u weet, dat u op uw paardentrailer kunt vertrouwen. Evenmin wilt u stress bij het inladen of bij aankomst, maar met een handelbaar en uitgerust paard aan uw rit beginnen.
Op vakantie met uw paard of op weg naar het ponykamp, met een paardentrailer van Steur Aanhangwagens arriveert u steeds met een rijdier in topconditie. Als dealer van een aantal eersteklas merken paardentrailers, geven wij u vakkundig advies bij de keuze van uw nieuwe paardentrailer. Uw wensen en eisen zijn daarbij steeds het uitgangspunt, kwaliteit en service vanzelfsprekend.

Anssems 

Steur Aanhangwagens is dealer van Anssems Paardentrailers, sinds 1977 producent van professionele aanhangers met een reputatie van onverslijtbaarheid. Ook de Anssems paardentrailers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle Anssems paardentrailers hebben een volpolyester opbouw (100% houtvrij) met een gestroomlijnde vorm, wat gunstig is voor het weggedrag en het brandstofverbruik. De trailers zijn mooi afgewerkt en bieden ruimte aan 2 paarden. Het urinebestendige interieur kunt u eenvoudig schoonmaken, wat tevens de levensduur ten goede komt. Aan het comfort van de paarden is veel aandacht gegeven.
De Anssems paardentrailers hebben een grote achterklep en een buitengewoon lage instap, wat het instappen voor uw rijdieren veel comfortabeler maakt. Ook de niet-verblindende binnenverlichting draagt bij aan het comfort. Het draaibare tussenschot met verstelbare borst- en bilstangen en de panieksluiting verzekeren een veilig transport van uw paarden. Met de beschikbare opties voegt u nog extra comfort toe aan uw Anssems paardentrailer, zoals wandkussens en schokbrekers. Wilt u een Anssems paardentrailer kopen kom dan langs voor een vakkundig advies en meer informatie. Bel 0167-566748 om een afspraak met ons te maken.
Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Weijer

Steur Aanhangwagens is dealer van Weijer paardentrailers. Weijer maakt hoogwaardige paardentrailers waarmee u veilig de weg op kunt en waar u lang plezier van heeft. De Weijer paardentrailers staan op een gelast chassis van gegalvaniseerd staal of aluminium. Samen met het achterportaal uit één stuk, zorgt dit voor voldoende stijfheid en een perfecte wegligging. De vloer van hout (optioneel aluminium) is voorzien van een gemakkelijk te onderhouden, extra dikke, rubber coating.
De zijwanden zijn afgewerkt met een kunststof toplaag en aan binnen- en buitenzijde geheel waterdicht afgekit. Weijer paardentrailers zijn met al deze eigenschappen perfecte trailers voor wie Nederlandse degelijkheid op prijs stelt. Weijer paardentrailer kopen? Neem contact met ons op voor meer informatie.
Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Service

Uw nieuwe paardentrailer snel gebruiken? Dat kan als u uw aankoop financiert; informatie daarover vindt u op de pagina Financiering. Bent u onzeker over de aanschaf, dan kunt u bij Steur Aanhangwagens eerst een paardentrailer huren. Ook na de aankoop van uw paardentrailer staat Steur Aanhangwagens voor u klaar. U bent altijd welkom voor reparaties, onderhoud en BOVAG- en aankoopkeuringen. Met regelmatig onderhoud door Steur Aanhangwagens hebt u langer plezier van uw paardentrailer.