Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Topkwaliteit en vakmanschap mag u ook verwachten als u uw aanhanger of trailer wegbrengt voor onderhoud en reparatie. Bij Steur Aanhangwagens vindt u dat vakmanschap en die topkwaliteit.

Steur Aanhangwagens is BOVAG-gecertificeerd, een garantie voor kwaliteit, een uitstekende service en betrouwbare reparatie en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos met uw aanhanger of trailer de weg op kunt. Om het BOVAG-keurmerk te kunnen voeren, moeten wij voortdurend aan strenge eisen voldoen. De BOVAG controleert regelmatig of wij hieraan ook blijven voldoen.
Wij beschikken over een uitstekend geoutilleerde werkplaats om uw aanhangwagen of trailer in optimale conditie te houden. Wij hebben voor alle onderhoud en reparatie de juiste apparatuur in huis. Steur Aanhangwagens levert al sinds 1984 kwaliteit en persoonlijke service voor een goede prijs voor al uw aanhangwagens, boottrailers, motortrailers en paardentrailers! Uw aanhanger of trailer laat u onderweg niet in de steek als u het onderhoud aan Steur Aanhangwagens toevertrouwt.

Tijdig onderhoud is veilig en voordelig. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

De BOVAG onderhoudsbeurt

De BOVAG-onderhoudsbeurt combineert keuring (”APK”) en onderhoud van uw aanhanger, boottrailer of paardentrailer. Goed jaarlijks onderhoud en vakkundige reparatie bevorderen de levensduur van uw aanhangwagen. De keurmeesters van Steur Aanhangwagens controleren standaard alle essentiële onderdelen en functies, zoals remmen, verlichting, onderstel en opbouw. In overleg vervangen of repareren zij defecte onderdelen, zodat u weer veilig op weg kunt. Op de verrichte werkzaamheden krijgt u vanzelfsprekend BOVAG-garantie.

U ontvangt het onderhoudsrapport en de BOVAG-jaarsticker als uw aanhanger of trailer voldoet aan de BOVAG-kwaliteitseisen. De BOVAG-onderhoudsbeurt wordt ook erkend voor de jaarlijkse VCA-keuringen voor bedrijven. De kosten voor een BOVAG-onderhoudsbeurt voor een enkelasser bedragen € 125,- en voor een tandemasser € 150,- excl. BTW, onderdelen en reparaties.

Kunt u uw aanhanger of trailer niet missen? Geen probleem bij Steur Aanhangwagens, wij hebben altijd een leen-aanhangwagen gratis beschikbaar. U kunt in overleg uw aanhanger of trailer ook buiten bedrijfsuren voor onderhoud of reparatie aanbieden.
Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Reparatie

Steur Aanhangwagens voert alle reparaties uit aan aanhangers, motortrailers, paardentrailers en boottrailers. Wij hebben alle onderdelen in voorraad, zodat reparaties nooit langer hoeven duren dan nodig is. Als specialist voor Anssems, Freewheel, Hulco, Hapert, Pega, Saris, Stema en Weijer hebben wij alle specifieke kennis in huis om uw aanhanger of trailer weer tip top in orde te brengen. Ook op reparaties geven wij u BOVAG-garantie, een veilig idee. Een afspraak is snel gemaakt, bel daarvoor 0167-566748.