Motortrailers

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Motortrailers

Met uw motor op de motortrailers van Steur Aanhangwagens reist u comfortabel naar de mooiste plekken om te toeren, zonder u te vermoeien op de lange, saaie stukken onderweg. Steur Aanhangwagens levert een ruim assortiment motortrailers waarmee u tot 4 motorfietsen tegelijk kunt vervoeren. Uw kostbare bezit vervoert u altijd veilig met onze motortrailer. Motorvakantie en gezinsvakantie combineren? Zet uw motor op een motortrailer van Steur Aanhangwagens en geniet van de mooiste routes, waar u ook bent.
Wilt u met uw vrienden eens veilig het gas goed opentrekken op het circuit? Met de motoren op een van onze motortrailers komt u uitgerust aan in Zandvoort of Zolder en kunt u zich maximaal focussen op uw rondetijden. Naar de Dolomieten of de Pyreneeën zonder saaie en vermoeiende aanloop ernaar toe, is mogelijk met onze motortrailer.

Steur Aanhangwagens biedt u persoonlijke service bij de keuze van uw motortrailer uit een goed geprijsd assortiment. Meer weten? Neem contact met ons op.

Stema motortrailer

Steur Aanhangwagens is dealer van Stema motortrailers. Opgericht in 1951, fabriceert het Duitse Stema sinds 1969 kwalitatief hoogstaande aanhangers voor professionals en particulieren. De Stema motortrailers zijn degelijk geconstrueerd en gemakkelijk in het gebruik. Stema levert een ruim assortiment geremde en ongeremde motortrailers. De Stema motortrailer wordt standaard geleverd met een oprijplaat met een prettig vlakke oprijhoek voor gemakkelijk laden.
De motoren kunt u veilig op de Stema motortrailer vastzetten met veel verschillende bindogen. Thermisch gegalvaniseerde onderdelen zorgen voor degelijke, Duitse topkwaliteit. Daarnaast voert Stema ook een lijn motortrailers met een automatisch neerlaatbare laadvloer, voor gemakkelijk laden en lossen van uw motorfiets. Maak een afspraak voor meer informatie over Stema motortrailers en bel 0167-566748.

Service

Wilt u sneller de weg op met uw nieuwe motortrailer, dan is het mogelijk om uw aankoop te financieren. Wel graag snel op weg, maar nog niet zeker over de aanschaf, huur dan eerst een motortrailer bij Steur Aanhangwagens en ervaar het gemak. Ook na aankoop van uw motortrailer bent u welkom bij Steur Aanhangwagens, bijvoorbeeld voor reparaties en onderhoud, eventueel in combinatie met een BOVAG-keuring. Met regelmatig onderhoud door Steur Aanhangwagens, heeft u langer plezier van uw motortrailer. Is u elders een occasion aangeboden, dan kunnen wij voor u een aankoopkeuring verrichten.

Bekijk hier alle modellen incl. netto prijs: