Keuring

Keuring

Zekerheid is geen toeval met een (aankoop)keuring door Steur Aanhangwagens. Als geautoriseerd dealer van diverse merken (her)kennen wij alle mogelijke problemen vóór ze optreden.

BOVAG-keuring

Bij de BOVAG-keuring hanteren wij de checklist van het BOVAG-onderhoud. Bij deze keuring beoordelen wij dus ook alle belangrijke functies en onderdelen, zonder dat wij onderhoud of reparaties uitvoeren. U krijgt een rapport van de staat van de gekeurde aanhangwagen, motortrailer, boottrailer of paardentrailer, zodat u weet waar u aan toe bent.
Op grond van dit rapport kan Steur Aanhangwagens een realistische schatting maken van de kosten die met eventueel herstel gemoeid zijn. Voldoet uw aanhangwagen of trailer op alle punten aan de BOVAG-kwaliteitseisen, dan ontvangt u naast het keuringsrapport ook de BOVAG-keuringssticker. Een goedgekeurde aanhanger voldoet bovendien aan de eisen van de jaarlijkse VCA-keuringen voor bedrijven.

De kosten van een BOVAG-keuring bedragen € 50,- excl. BTW. Uiteraard kunt u na de keuring alsnog het BOVAG-onderhoud door Steur Aanhangwagens laten verrichten. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Aankoopkeuring

Hebt u een aanbieding gehad om een aanhangwagen, motortrailer, boottrailer of paardentrailer van een particulier over te nemen? Hebt u ergens een occasion gezien en wilt u liever extra zekerheid dan een beroep te moeten doen op de garantie? Laat dan door Steur Aanhangwagens een aankoopkeuring doen. Wij controleren op alle punten van de BOVAG-keuring en op specifieke type- en merkgerelateerde punten.
U weet dan zeker wat de technische staat van de trailer of de aanhanger is. En wij kunnen een realistische raming maken van de kosten die u misschien voor herstel zou moeten maken. Zo kunt u gefundeerd beslissen of u inderdaad tot aankoop overgaat en welke prijs u wilt betalen.

Wij stellen een duidelijk, overzichtelijk rapport op, zodat u alles nog eens rustig kunt overdenken, voordat u een beslissing over de aankoop neemt. De kosten van een aankoopkeuring bedragen € 50,- excl. BTW. Uiteraard kunt u na aankoop ook de benodigde reparaties door Steur Aanhangwagens laten verrichten. Bel 0167-566748 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend