Huur een aanhangwagen

Acuut een stevige aanhangwagen huren om een internetkoopje op te halen? Verhuist u toch liever zelf naar uw nieuwe woning en zoekt u daarvoor een nette gesloten aanhanger? Huur een aanhangwagen bij ons!

Voor al die incidentele gelegenheden huurt u bij Steur Aanhangwagens een passende aanhanger. Voor vakantie of weekend hebben wij afsluitbare bagagewagens met imperiaal. En gaat u met uw paard of pony op vakantie of naar de dierenarts, dan huurt u een van onze volledig ingerichte, veilige paardentrailers. Transport van uw motor naar het circuit voor een dagje racen kan comfortabel met onze motortrailers voor 1, 2 of 3 motoren. Gaat u met uw kostbare klassieker naar een show, dan huurt u bij ons een handige autotransporter. En vervoert u af en toe eens een graafmachine of bobcat, dan is een van onze autotrailers daarvoor ook prima geschikt.

Steur Aanhangwagens heeft diverse aanhangers en trailers beschikbaar waarmee u zo op weg kunt. Als u bij ons een motortrailer huurt bijvoorbeeld, dan zitten daar gewoon de spanbanden bij. Want wij vinden uw veiligheid belangrijk, ook als u een aanhanger bij ons huurt. Denkt u over de aanschaf van bijvoorbeeld een boottrailer, paardentrailer of motortrailer, maar vindt u de stap nog te groot, dan kan huur een uitkomst bieden. Door deze ervaring krijgt u de zekerheid, dat aankoop van een trailer ook de voordelen geeft die u ervan verwacht.

Wij zijn gevestigd in Steenbergen, dus ook klanten in Dinteloord, Halsteren, Tholen en Bergen op Zoom kunnen gemakkelijk en voordelig bij ons een aanhangwagen huren. Wilt u weten of een aanhanger of trailer beschikbaar is op de dag dat u die nodig hebt, bel dan 0167-566748 of reserveer direct via het menu verhuur