Financiering

Financiering

U wilt uw nieuwe aanhangwagen of trailer graag zo snel mogelijk gebruiken, maar u heeft niet direct de hele aankoopsom voor het oprapen? In dat geval is financiering de oplossing.
Er zijn altijd mogelijkheden om een aantrekkelijke, op maat gesneden financieringsoplossing voor u te vinden, in de vorm van een persoonlijke lening, huurkoop of lease.

Steur Aanhangwagens werkt samen met FinanSi uit Bergen op Zoom, zodat alle zaken rondom uw aanhangwagen, motortrailer, boottrailer of paardentrailer op één vertrouwd adres geregeld worden. Of u nu een aanhanger of trailer particulier of zakelijk gaat gebruiken, een passende en aantrekkelijke financiering is altijd mogelijk. Het is zeker de moeite waard om met Steur Aanhangwagens de mogelijkheden van lease of huurkoop te onderzoeken.

Uitgaande van uw persoonlijke situatie presenteert een financieel adviseur een passende aanbieding. Daarin zijn ook de antwoorden meegenomen op vragen als wat u wilt en kunt betalen en welke risico’s u kunt nemen. U krijgt uit het actuele aanbod op de markt dus een financiële oplossing die het beste aansluit bij uw individuele situatie en wensen.

FinanSi uit Bergen op Zoom (AFM-no. 12766869) is al ruim tien jaar actief op het gebied van automotive financiering, en is dus een betrouwbare partner voor de financiering van uw aanhangwagen of trailer. Een financieel adviseur komt bij u thuis de financieringsmogelijkheden bespreken. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving alle formaliteiten in orde maken voor een definitieve offerte-aanvraag.

In het kader van de financiering zorgt Steur Aanhangwagens natuurlijk ook voor uw gebruikte aanhangwagen. En wij adviseren u graag over onderwerpen als huurkoop en lease.

Wilt u meer weten, neem dan contact op voor het maken van een afspraak of vul direct het aanvraagformulier in.
 

Vraag hier direct uw financiering aan!

 
Afdrukken