Boottrailers

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Boottrailers

Voor elk boottype heeft Steur Aanhangwagens diverse boottrailers in het assortiment, zodat u uw boot altijd veilig kunt vervoeren naar uw favoriete water of uw vakantiebestemming. Wilt u regelmatig in een ander gebied varen dat niet over water te bereiken is, dan hebt u een boottrailer nodig voor het vervoer over de weg. Bij de keuze van een passende boottrailer komt het nodige kijken en de mogelijkheden zijn echt bijna eindeloos.
Steur Aanhangwagens heeft de ervaring en het vakmanschap om met u samen de juiste keus te kunnen maken voor het veilig vervoeren van uw boot. Want u wilt ervan verzekerd zijn, dat uw kostbare bezit steeds onbeschadigd aankomt. U wilt onbezorgd van uw boot genieten en van de mooie omgeving, van de ruimte en het avontuur. U wilt wel een actieve vakantie, maar geen stress? Neem dan contact met Steur Aanhangwagens op en bel 0167-566748.

Pega Boottrailers

Steur Aanhangwagens is dealer van Pega boottrailers. Pega is gespecialiseerd in de bouw van boottrailers en heeft ook internationaal een uitstekende reputatie opgebouwd. Degelijkheid is het sleutelwoord bij Pega. Pega boottrailers gaan daardoor lang mee en functioneren onder alle omstandigheden. Smeernippels op de remkabels en een optioneel spoelsysteem voor de remmen, dragen daar zeker aan bij. Het automatische centreersysteem van de Pega boottrailer zorgt er eveneens voor dat uw boot tijdens het vervoer puntgaaf blijft. Daarnaast zorgt de stijve constructie met onderframe van de Pega boottrailer voor een perfecte wegligging.
De frames zijn standaard gegalvaniseerd en kunnen optioneel gepoedercoat worden in alle RAL-kleuren, wat een extra luxe uitstraling geeft. Steur Aanhangwagens heeft Pega boottrailers voor o.a. motorboten, zeilboten, sloepen, rubberboten, kano’s, kajaks, surfplanken, waterscooters en jetski’s in het assortiment. Wilt u ook kennis maken met de hoogstaande kwaliteit van de Pega boottrailer en de goede service van Steur Aanhangwagens, neem dan contact met ons op.

Service

Wilt u snel van uw nieuwe boottrailer gebruik kunnen maken, dan kan uw aankoop gefinancierd worden, zie daarvoor onze pagina Financiering. Bent u onzeker over de aanschaf, dan kunt u bij Steur Aanhangwagens eerst een boottrailer huren en het gemak ervaren. Ook na de aankoop van uw boottrailer staat Steur Aanhangwagens voor u klaar, voor reparaties, onderhoud en BOVAG-keuringen. Steur Aanhangwagens verricht tevens aankoopkeuringen voor alle merken boottrailers.