Anssems paardentrailer

Steur Aanhangwagens is dealer van de Anssems Paardentrailers, sinds 1977 producent van professionele aanhangers met een reputatie van onverslijtbaarheid. Ook de Anssems paardentrailer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle Anssems paardentrailers hebben een volpolyester opbouw (100% houtvrij) met een gestroomlijnde vorm, wat gunstig is voor het weggedrag en het brandstofverbruik. De trailers zijn mooi afgewerkt en bieden ruimte aan 2 paarden. Het urinebestendige interieur kunt u eenvoudig schoonmaken, wat tevens de levensduur ten goede komt. Aan het comfort van de paarden is veel aandacht gegeven.

De Anssems paardentrailers hebben een grote achterklep en een buitengewoon lage instap, wat het instappen voor uw rijdieren veel comfortabeler maakt. Ook de niet-verblindende binnenverlichting draagt bij aan het comfort. Het draaibare tussenschot met verstelbare borst- en bilstangen en de panieksluiting verzekeren een veilig transport van uw paarden. Met de beschikbare opties voegt u nog extra comfort toe aan de Anssems paardentrailers, zoals wandkussens en schokbrekers. Wilt u een Anssems paardentrailer kopen kom dan langs voor een vakkundig advies en meer informatie. Bel 0167-566748 om een afspraak met ons te maken.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend