Motortrailer

Met uw motor op de Anssems motortrailer van Steur Aanhangwagens reist u comfortabel naar de mooiste plekken om te toeren, zonder u te vermoeien op de lange, saaie stukken onderweg. Steur Aanhangwagens levert een ruim assortiment motortrailers waarmee u tot 4 motorfietsen tegelijk kunt vervoeren. Uw kostbare bezit vervoert u altijd veilig met onze motortrailer. Motorvakantie en gezinsvakantie combineren? Zet uw motor op een motortrailer van Steur Aanhangwagens en geniet van de mooiste routes, waar u ook bent.
Wilt u met uw vrienden eens veilig het gas goed opentrekken op het circuit? Met de motoren op een van onze motortrailers komt u uitgerust aan in Zandvoort of Zolder en kunt u zich maximaal focussen op uw rondetijden. Naar de Dolomieten of de Pyreneeën zonder saaie en vermoeiende aanloop ernaar toe, is mogelijk met onze motortrailer.

Anssems motortrailer

Anssems produceert een aantal aanhangermodellen die ingezet kunnen worden als motortrailer. De Nederlandse fabrikant Anssems Aanhangwagens levert een degelijke en duurzame motortrailer waar u lang plezier van hebt. Bijkomend voordeel is, dat u de trailer ook kunt gebruiken als “gewone” aanhangwagen.
De trailer heeft standaard een aantal aantrekkelijke eigenschappen, zoals een antislipprofiel op de dichte aluminium vloer. Ook standaard zijn een neerklapbaar neuswiel en de extra lange, aluminium rijplaten van 240 cm, die handig onder de vloer kunnen worden opgeborgen in rijplaathouders. Aan de veiligheid is ook gedacht met links en rechts te plaatsen steunpoten die bovendien in lengte verstelbaar zijn. De lading is gemakkelijk bereikbaar door de borden van 18 cm hoog en de afneembare voor- en achterborden. De uitrusting van de Anssems motortrailer is helemaal compleet met 8 bindogen op de borden, 8 bindogen in het chassis en zijmarkeringsverlichting. Meer weten over Anssems motortrailers? Neem contact met ons op.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend