HAPERT AANHANGWAGENS


Breed assortiment
Wagenbouw HAPERT B.V. wil haar klanten tevreden stellen en houdt daarom voortdurend rekening met de wensen van haar opdrachtgevers. Aanvankelijk bouwde men maatwerk. Inmiddels kan de klant zijn eigen aanhangwagen samenstellen door te kiezen uit diverse modules, opties en accessoires.

Het basisassortiment is nog altijd zeer breed. Dit heeft tot gevolg dat geen eindprodukten op voorraad gemaakt worden. Toch is de levertijd van de meest verkochte aanhangwagens niet veel langer dan twee tot drie weken. Standaardisatie van de produkten heeft er aan bij gedragen dat de prijs uiterst concurrerend is.

Moderne techniek in combinatie met vakmanschap  
Ondanks het brede assortiment, dat de klant het gevoel geeft dat hij zijn eigen aanhangwagen samenstelt, wordt meer dan 80% van de aanhangwagenchassis’ met behulp van geavanceerde robotinstallaties gelast. Korte omsteltijden en moderne logistieke processen gebaseerd op lean-manufacturing en QRM, dragen er toe bij dat de doorlooptijd van de orders kort is waardoor hoogst flexibel gereageerd kan worden op de vraag.

De bedrijfsprocessen worden zoveel mogelijk geoptimaliseerd door gebruik te maken van moderne informatietechnologie. Vakmanschap blijft de basis bij het ontwerp van de aanhangwagens. Moderne techniek gecombineerd met vakmanschap zijn de waarborg voor de hoge kwaliteit van de HAPERT-aanhangwagens.

Breed assortiment

Maatwerk mogelijk

Snelle levertijden

 

 
Geef een reactie